Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 160 651 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Inga invandrare

Posted by harning på september 16, 2010

Diskussionerne raser på begge sider af sundet i forbindelse med den svenske valgkamp, men indtil videre har det primært været dét – diskussioner og for mange bliver politik så til noget kedeligt ordgejl med masser af snak men ikke ret meget handling.

Det har én mand sat sig til at gøre noget ved og han opfordrer derfor via facebook alle med anden etnisk herkomst end svensk (alle med indvandrerbaggrund) i Sverige til at nedlægge arbejdet i dag klokken 14.00 for derved at vise at indvandrere faktisk arbejder og bidrager til samfundet. Et, synes jeg, genialt initiativ som jeg ikke kan andet end støtte og jeg håber inderligt at danskere med indvandrerbaggrund vil følge trop i sympati.

©Harning

En lidt anden måde at handle på , Og i eftermiddag..

Andra bloggar om: , ,

4 svar to “Inga invandrare”

 1. jensdrejer said

  Jeg er helt enig! Det er saftsusme genialt! Det ville give en masse problemer, men jeg håber egentlig de gør det. Det ville i hvert fald skabe noget synlighed! Simpelt og genialt. 😀

 2. harning said

  Jeg tror problemerne vil blive knap så store idet opfordringen går på fem minutters arbejdsnedlæggelse. Altså en markering, men en human og realistisk sådan…. Desværre synes jeg nok – en halv dag ville efter min mening have været bedre, men jeg antager at det ville skabe andre problemer for de ansatte i forhold til arbejdsgiverne.

 3. silhuet said

  Jeg tænker, at netop værdigheden i alene at vise et fem minutters ”statement” vækker langt større lydhørhed end en decideret ”arbejdsnedlæggelse” af længere varighed.
  Respekt for dem, der turde. Det er sgu en lang sej kamp; ren Don Qiujote – sådan at skulle bekæmpe intolerance og fordmme. Men det SKAL lykkes!!!!!!!!!!!!!

 4. harning said

  Måske har du ret, måske vil værdigheden vække lydhør.. Det håber jeg.
  Jeg kunne dog mistænke, at netop dem der burde lytte, ikke er dem med den største lydhørhed eller forståelse for værdighed og at en længere manifestation derfor kunne være nødvendig..
  Desværre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: