Harning

Inga invandrare

Posted by harning på september 16, 2010

Diskussionerne raser på begge sider af sundet i forbindelse med den svenske valgkamp, men indtil videre har det primært været dét – diskussioner og for mange bliver politik så til noget kedeligt ordgejl med masser af snak men ikke ret meget handling.

Det har én mand sat sig til at gøre noget ved og han opfordrer derfor via facebook alle med anden etnisk herkomst end svensk (alle med indvandrerbaggrund) i Sverige til at nedlægge arbejdet i dag klokken 14.00 for derved at vise at indvandrere faktisk arbejder og bidrager til samfundet. Et, synes jeg, genialt initiativ som jeg ikke kan andet end støtte og jeg håber inderligt at danskere med indvandrerbaggrund vil følge trop i sympati.

©Harning

En lidt anden måde at handle på , Og i eftermiddag..

Andra bloggar om: , ,

4 svar till “Inga invandrare”

 1. jensdrejer said

  Jeg er helt enig! Det er saftsusme genialt! Det ville give en masse problemer, men jeg håber egentlig de gør det. Det ville i hvert fald skabe noget synlighed! Simpelt og genialt. 😀

 2. harning said

  Jeg tror problemerne vil blive knap så store idet opfordringen går på fem minutters arbejdsnedlæggelse. Altså en markering, men en human og realistisk sådan…. Desværre synes jeg nok – en halv dag ville efter min mening have været bedre, men jeg antager at det ville skabe andre problemer for de ansatte i forhold til arbejdsgiverne.

 3. silhuet said

  Jeg tænker, at netop værdigheden i alene at vise et fem minutters ”statement” vækker langt større lydhørhed end en decideret ”arbejdsnedlæggelse” af længere varighed.
  Respekt for dem, der turde. Det er sgu en lang sej kamp; ren Don Qiujote – sådan at skulle bekæmpe intolerance og fordmme. Men det SKAL lykkes!!!!!!!!!!!!!

 4. harning said

  Måske har du ret, måske vil værdigheden vække lydhør.. Det håber jeg.
  Jeg kunne dog mistænke, at netop dem der burde lytte, ikke er dem med den største lydhørhed eller forståelse for værdighed og at en længere manifestation derfor kunne være nødvendig..
  Desværre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

 
%d bloggare gillar detta: