Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 165 282 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Ny antologi

Posted by harning på oktober 4, 2009

Efter uendeligt tålmod med os forfattere og flere måneders hårdt arbejde fra de to ildsjæle Lonni Krause og Kenneth Krabat så en ny antologi dagens lys i august. Antologien ”Ordløst, 119 digtere i dansk forfatterforening” må nok siges at være vor tids mest digre samling af poeter i én og samme bog og i bedste kunstnerlige ånd er den selvfølgelig gratis og lagt ud til fri op og download for privatpersoner*. Så… hvis du vil læse mine eller andres bidrag klikker du bare på bogen herunder.

God fornøjelse! 🙂

Harning

*Men den må naturligvis ikke anvendes i erhvervsmæssig  øjemed, herunder offentlige og private skoler samt skriveskoleundervisning, uden tilladelse fra forlaget eller aftalt kompensation til de enkelte digtere, herunder CopyDan-afregning eller tilsvarende.

12 svar till “Ny antologi”

 1. – ingen tvivl om, at vi her har begået noget spændende – men det sker jo ligesom i en parallelverden – den kan læses hvorsomhelst på jorden – men ikke af danske medier – eller tager jeg fejl? Der skrives lange artikler om en vis amerikaner, som fortæller om det gratis på nettet (med den skjulte dagsorden, at det i den sidste ende skal give penge, mange penge!)- men det som foregår gratis lige for næsen af journalisterne, vil de ikke røre ved – der er slet ingen penge i det! men alle kan bruge tid på en mediedame Opera Wildmand fra USA som brænder dem allesammen af! Hvor ville det være velgørende med en selvstændig indsats –

 2. – Notify me of follow-up comments via email.

 3. harning said

  Spændende ja. 🙂
  Hvorvidt den kan læses af danske medier ved jeg ikke, men antager da at de vel må kunne læse den på lige fod med alle andre som har netadgang?
  Og ja- en selvstændig indsats, en gang undersøgende journalistik, eller bare et minimum af basisviden om hvad de skriver om fremfor disse evinderlige copypastenyheder ville være et lunende velgørende træk i denne kolde efterårstid.

  (ps, er det meningen at kommentar nr 2, skal vises som kommentar? )

 4. [- jeg havde bare glemt at krydse for at få tilsendt videre korrespondance i sagen som mail! 🙂 ]

  Mandag går Amazon igang med at sælge sin e-bogslæser også i Danmark http://www.information.dk/207474.
  Her kunne vor antologi også være vigtig at få frem i lyset – det er en e-bog selvom den ikke kan læses af Kindle! Kampen om ‘formatet’ er begyndt, og der burde det være naturligt at vælge det format, som flest har adgang til. Men tænk! så kunne der jo være noget, som var gratis – en uhyggelig tanke i markedsøkonisk sammenhæng! 😦

 5. jensdrejer said

  Til lykke med udgivelsen. 😀

 6. Bjarne Hansen said

  Tillykke! Det ser spændende ud!

 7. harning said

  Mange tak Jens – ses den 7. 🙂

 8. harning said

  Tusinde tak Bjarne. 🙂

 9. Hjerteligt tillykke. Den må jeg ind og se på! 🙂

 10. harning said

  Mange tak Tina. 🙂
  Og god fornøjelse med læsningen. 🙂

 11. Louise said

  Ja, der er godt nok ordløst her.
  Hvad laver du ?
  Håber alt er vel!

  Gode tanker til dig

 12. harning said

  Ja, jeg ved det godt Louise… Men at der er ordløst hér – betyder ikke at jeg er blevet hverken ordløs eller mundlam 🙂
  Jeg bruger bare mine ord til andet, andre steder.
  Men jotak, alt er vel – og en masse gode tanker til dig herfra. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

 
%d bloggare gillar detta: