Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 157,187 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

 • Reklamer

Computerspil for dig der er lidt Hardcore

Posted by harning på december 25, 2008

Hvis du ikke har andet at tage dig til mellem jul og nytår,  er træt af fjernsynets hundredesyttende genudsendelse af “Sound of music”, ikke er sart og er til hardcore satire og gratis/open source compterspil med en politisk agenda så er det her den perfekte side for dig.

Her kan du hjælpe pædofile præster med at gramse på børn og finde på gode måder at dække over det, give dit religiøse had frit løb  eller kaste dig ind i kampen om copyright på nettet.

Men husk endelig!:
Hvis du bor i lande med meget restriktiv pædofillovgivning som Australien eller i et land hvor dette ovenikøbet kombineres med en censurerende katolsk overmagt som Italien – så risikerer du retsforfølgelse.

©Harning

Mere om hvad jeg mener om computer/konsolspil kan du læse her:

Derfor skal børn spille konsolspil

Computerspillet der dræber

Reklamer

6 kommentarer to “Computerspil for dig der er lidt Hardcore”

 1. jensdrejer said

  Hvor i alverden finder du sådan noget? Nå, jeg har prøvet et par stykker og det var meget morsomt. Men ikke noget som jeg gider at bruge mange timer på. Så spændende var det altså heller ikke.

 2. harning said

  Se det er et meget godt spørgsmål. 😀 – jeg er vist bare sådan en slags kæmpemagnet for alverdens mere eller mindre ligegyldige informationer. 😀

 3. jensdrejer said

  Jeg vil lige tilføje, at jeg har aldrig set “The sound of music”. Naturligvis ved jeg hvad den handler om, jeg har hørt nogle af sangene og jeg har set mange klip fra filmen. Men jeg har aldrig set hele filmen.

 4. harning said

  Hold da op, jeg troede ikke der var nogen som ikke havde set den film – og da slet ikke i vores årgange (og op efter). Selv har jeg set den flere gange – især som barn og syntes da også den var meget sød og lidt sjov. Men det var dengang, og bare tanken om at se den én gang mere får mine kedsomelighedssensorer til at give vilde udslag. 😀

 5. dax2 said

  Sikken en ide! Det lyder vanvittigt.
  Jeg kan i øvrigt stadig lide “Sound of Music”, men har kun set den to gange, anden gang kun med det ene øje, men det var også fascinerende, så jeg blev hængende på trods af at jeg kendte slutningen.

  Der er dog en ting, som jeg husker med lidt gru, og det er pædagoginens mangel på sexualundervisning til de små drenge. Men måske husker jeg forkert, måske taler den dejlige søde musiklærerinde om kærlighed og kønslivet i en eller to replikker?

  Jeg mener, når vi nu er så langt udenfor emnet, som er “Spil for dig, der er lidt Hardcore” og når nu alle de kriminaliteter nævnes, så må man også kunne spørge om dette i forbindelse med kedeliggørelsen af en skattet musical.

 6. harning said

  Jeg synes nu at ideen er god nok Dax idet den dels handler om at
  komme den store potentielle politiske indoktrineringsmagt som de store kommercielle spiludviklervirksomheder sidder på til livs, dels at skabe debat om vigtige emner på en måde som unge mennesker kan tilegne sig.

  Hvad Sound of music angår må jeg tilstå at jeg ingen erindring har vedr. seksualundervisning til de små drenge – jeg har imidlertid skrevet om seksualundervisning til drenge i dagens folkeskole ved tidligere lejlighed. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: