Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 160 463 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Assimilationen er fuldendt

Posted by harning på september 7, 2008

Jeg bliver så glad når jeg læser den her slags historier. For ikke alene er de et bevis på at integrationen virker – den virker over al forventning.

Og jeg synes, at vi skulle tage et par minutter, hver især – til at takke de unge mennesker der satte ild i gaden, smed med sten og smadrede biler  da ungdomshuset blev ryddet – for have klaret hvad ingen politikere til dags dato har klaret – nemlig at ved deres gode forbillede vise hvad god dansk ungeopførsel er, og derved også skabe en fuldendt assimilation mellem en hel gruppe af unge etniske danskers adfærd og unge af anden etnisk herkomst end dansk´adfærd.

© Harning

8 svar to “Assimilationen er fuldendt”

 1. Susan said

  Jeg giver dig helt ret, det er fantastisk. Og det er gået saa hurtigt, ikke noget med at det tager flere år eller noget, kun halvandet, det må vi helt klart applaudere (er det et ord på dansk?)

 2. Marian said

  😀 Men jeg synes, du skal lade hende Ditte-Marie tilkomme din observation. Hun har – ligesom størsteparten af hendes journalistiske kollegaer – åbenbart ikke helt forstået det pæredanske i ungernes aktioner. Siden hun – og størsteparten af hendes journalistiske kollegaer – har så travlt med at understrege, at det drejer sig om unge af anden etnisk baggrund end dansk.

  Det er interessant at se, hvor lidt der skal til, før en tekst bliver til en gedigen gang diskriminering – for ikke at sige propaganda. Bare fordi skribenten vælger at oplyse om én ting, og undlade at oplyse om en anden.

 3. harning said

  Selvfølgelig er det et ord på dansk, Susan. 😀
  Og hvor er jeg glad for, at også du kan se fordelene i at lade unge forklare verden for andre unge. Tidsperspektivet havde jeg end ikke tænkt over – men du har helt ret. Enestående hurtigt er hvad det er!

 4. harning said

  Netop Marian!
  Sjovere (eller måske værre?) bliver det af, at hun har så travlt med at få sagt, at der ikke er tale om pæreetniske danske unge – at hun præsterer at skrive ”indvandre af anden etnisk herkomst”.
  Ren kage på kage, for sandsynligheden for at indvandrere er etniske danskere er nu ikke ligefrem stor, vel. 😀

  (Om det så er Ditte-Marie der ikke kan sine pæredanske endelser – eller om det er en trykfejl skal jeg ikke gøre mig klog på. 😀 )

 5. Marian said

  Hahahhh, ja, den er god! Jeg ikke bare B- men C-, D-, E-… menneske fik ikke lige øje på den første gang jeg var hen og skimte notitsen igennem hér til morgen.

 6. harning said

  😀

 7. silhuet said

  Jeg erindrer min dengang 4 årige (idag 22 årige) fætter, der trampede ud gennem mine forældres indkørsel med en kost i hånden, og tilspurgt hvad hans ærinde var, svarede :

  ”Jeg skal ud og banke!”

  Sædernes forfald er ikke nogen ny opfindelse. Og temlig international, siger rygtet.

  (min fætter er fra Smørum-Nedre – det er vel også en slags ”anden etnisk herkomst” 😀 )

 8. harning said

  Jamen er det ikke bare skønt, hvor ens vi er allesammen. 😀

  (og jo, Smørum-Nedre det lyder helt klart som en anden etnisk herkomst.. 😀 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: