Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 161 026 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Jeg vil flytte til Norge

Posted by harning på augusti 31, 2008

De nordmænd, de nordmænd… Efter at i årevis have været genstand for vores vittigheder – viser det sig nu at det er dem der har fat i den lange ende. De vil nemlig ikke, til forskel fra os, overvåges af de svenske myndigheder!

De tidligere så latterlige nordmænd mander sig nu op til protest,og skulle protesten lykkes, ja – så er jeg nok den der pakker mine kufferter for at flytte til dette magnifikke land.

se også

19 svar to “Jeg vil flytte til Norge”

 1. jensdrejer said

  Hæhæ, har du vundet i lotto?

 2. harning said

  God pointe Jens. 😀

  Men..det er trods alt et mindre praktisk problem som jo dog må kunne løses….

 3. silhuet said

  Hey Harning Himmelskøn,

  hvis du absolut skal emigrere, kunne du så ikke bare tage Vest for bæltet?

  Her findes mangt en brugtvognshandler, der ser stort på forbud, og helt personligt brød jeg loven imorges på søndagsløbetur….hvorfor vente en halv time på skiftet fra rødt til grønt, når der ikke er et øje at se i miles omkreds????

  Tak for sidst…det var rigtig rart at sætte ansigt på såvel dig som sønnike!

  Knus

 4. Marian said

  Jeg støder af og til på hjemmesider, hvor der snakkes om Illuminati og Bilderberg og den slags. Jeg plejer at tage det som en lille test: ‘Hvordan står det til med noiaen?’ Tja, jeg ved ikke helt, hvorvidt jeg skal tro på globale sammensværgelser, eller hvorvidt jeg skal synes, det måske er en anelse langt ude (selv om jeg godt kan se, hvorfor nogle begynder at tænke i de baner… ). Men jeg ved med sikkerhed, at jeg for længst er holdt op med at tro på den med demokratiet. ”Bluff-demokrati” er fin (kommentar i Sydsvenskan)! Eller, som en ven af mig kalder vores henholdsvise regeringsformer: ”demokratur”.

  Hvis du flytter til Norge, lad være med at flytte til Vestnorge. Jeg har en veninde, der bor dér: de har ikke brug for aflytning og den slags. Alle overvåger alle i forvejen…

 5. harning said

  Men Silhuet – det er jo lige det der er problemet, at de svenske myndigheder vil aflytte danskerne. – ellers tak for tilbudet. 😀

  Og selv tak for sidst – du var helt klart en af både min og sønnekes favoritter (så dan lidt Edith Piaff imponerende) – og ser meget frem til når vi skal dele forlag – sikke nogen hyggelige forlagstræffer vi så kunne få. 😀

 6. harning said

  Marian – ok så bliver det ikke vestnorge, men selv om der er drøn smukt oppe i nord tror jeg ikke at jeg kan holde til kulden, og hvad pokker gør jeg så?

  (Måske en ø, min helt egen, helt fri for kameraer, når nu engang jeg vinder i lotto. 😀 )

  Men hvor er det trist, at du – som så mange andre ikke længere tror på demokratiet.
  Ikke fordi det står i særlig høj kurs hos mig heller på realplan – men har alligevel stadig stunder af lyksalig naiv tro…..

 7. silhuet said

  Men Harning, VestDanmark kan jo bryste sig af at ligge længere fra Broderlandet end Køwenhavnstrup….så kom bare…du kender jo etablissementet fra tidligere.

  Edit Piaf-agtig….hahahaha…jeg følte mig som en elefant i en porcelænsbutik, som jeg stod der og talte højt og svulstigt… 😀

 8. harning said

  Men er egentlig lidt glad for ikke længere at befinde mig i det etablissement..(eller det i østdanmark for den sags skyld)..Hm.., må der lige tænkes over.
  – Især fordi den sidste Ø som jeg så til salg lå langt oppe i Finnmarken – med dertil hørende myg i hobetal…

  Og absolut ingen elefant! – holder fast i vores vurdering – Klart Edith Piaff imponerende med usandsynlig power og indlevelse i stemmen.

 9. Marian said

  En ø… helt fri for kameraer… Hm. På denne planet? Jeg tror, man er efterhånden nødt til at se sig omkring efter den slags i andre galakser, end denne hér, hvis man vil finde noget tilsvarende. Så, jeg anbefaler et rumskib, i stedet for en ø på planeten jord. Når du engang vinder i lotto. – Tager du mig med, hvis jeg lover at tage dig og søn med, i fald jeg vinder først??

 10. harning said

  Aftale Marian. 😀

 11. jensdrejer said

  harning – en flytningen koster selvfølgelig mange penge, men det var nu ikke lige det jeg mente. Jeg mener, visse ting, visse ”livsnødvendigheder” koster koster rigtig mange penge i Norge. Du ved, den slags små behov som gør livet værd at leve. 😉

  Og hvis du stadig ikke har forstået det, så taler jeg om ØL OG CIGARETTER! 😉

 12. harning said

  Aha..Jens.
  Men jeg har gode smuglerkontakter..(må man sige det?, må man nok ikke. Hm..ik så godt..)

 13. jensdrejer said

  Haha. 😆

 14. Nordmændende sidder jo også meget mere i saksen fsv FRA aflytning angår. Jeg mener iø at have set noget med at nogle danske udbydere kikker på mulighederne for i al stilfærdighed at sørge for at mindske risikoen for at dansk trafik routes den vej.

  Silhuet: Elefant? Svulstig? Vrøvl! Jeg synes netop at det var dejligt med en klar og markant stemme – det er meget rarere end ord der ikke tør. Med andre ord tilslutter jeg mig Harning 🙂

 15. harning said

  Tosommerfugle
  Synes også at jeg har hørt noget om et dansk firma – som vil flytte deres mast fra Stockholm – men det virker, som du du også er inde på, at foregå rimelig stilfærdigt. Og det er måske rimlig nok – taget i betragtning at de som privat virksomhed kan være bange for at støde nogen.
  Til den anden side, mon ikke de ville få en masse nye kunder – hvis de slog det kæmpe stort op?

 16. […] Alliansfritt Sverige | scaber_nestor #6 | Opassande #5 | Amina Huseins Blogg – Skyddad ID – Jagad | Harning #3 | Jens O. #7 | ebbe cederblad igen | LordParzifal’s Woodland Journal igen | Bloggen Bent | […]

 17. […] Alliansfritt Sverige | scaber_nestor #6 | Opassande #5 | Amina Huseins Blogg – Skyddad ID – Jagad | Harning #3 | Jens O. #7 | ebbe cederblad igen | LordParzifal’s Woodland Journal igen | Bloggen Bent | […]

 18. Kevin Tempel said

  Efter at have flyttet til Danmark og været her i over 4 år nu, vurderer jeg stærkt at flytte tilbage til Norge.
  Skatten er lavere, biler er lidt billigere, fjell, natur, ingen regering som tager familieydelsen, ikke fare for tsunami eller om polerne smelter forsvinder landet (eks Danmark bliver betydelig mindre om polerne smelter som de siger sker inden 50 år om den globale opvarming fortsætter)

  Om man regner på det så er det ikke så meget dyrere i Norge end her. Lønninger er gode, skatten lavere, mange ting er billigere end i Danmark også der. Men om man kun er til alkohol og cigaretter så passer jo ikke Norge, for de er godt nok dyre.

  Men hovedpoenget at flytte tilbage er familie. Er man glad i sin familie og ønsker at de skal have den gode velfærd så er Norge meget bedre end Danmark.
  Fødselspenger, kontantstøtte for at gå hjemme med barn de første 3 år, børne og familieydelsen bliver ikke mindre med årene, godt socialsystem, dagpenger fra staten, billigere fagforening som er meget stærkere end de danske, ikke noget a-kasse bullshit man skal betale til for at få dagpenger…jo vi fjellaber har da mange goder som dansker får om de også flytter nordover.

 19. harning said

  Hej Kevin og velkommen til. 🙂

  Kan da godt forstå at Norge lyder tiltrækkende for dig, familie er også en meget stærk faktor for mig når jeg overvejer hvor jeg vil bo. Derudover er der vist ingen tvivl om at Norges natur vildt overstiger den danske:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: