Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 160 463 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Længe leve Fogh Rasmussen

Posted by harning på augusti 25, 2008

For snart mange år siden skrev jeg nedenstående lille klumme og kan efter at have læst dagens Politiken om hvorledes Danmark slår rekord i nye regler (faktisk har vi for længst overgået Forbuds Sverige) bare konstatere: Det var jo det jeg sagde!

Længe leve Fogh Rasmussen

Hvis du går rundt og er ked af, at alle de store russiske kommunister er døde, så fortvivl ej mere.
Der er kommet en ny leder, en mere effektiv leder, en leder med fantastiske visioner. En mand , der vil blive større end alle de andre.
Og det bedste er, at han er vores. Han vil gøre Danmark kendt i hele verden ikke bare som en muligvis diffus hovedstad i Oslo eller en lille ø langt oppe i nord, men som det land, der fik gennemført kommunismen uden kulturrevolution, og via borgenes egen demokratiske valgproces.
Hans navn er Anders Fogh Rasmussen.
Han er allerede begyndt. Som i Ruslands storhedstid, er der kommet flere love og reguleringer end nogensinde før i Danmarkshistorien, bevillingerne til politiet bare stiger og de gamle russiske herrer ville være stolte over borgernes manglende protester.
Men det allerbedste. Den gennemførte kollektivisering. Kan du huske de smukke tanker om, at alle skulle have arbejde, til fælles og lige løn, og at alle skulle arbejde sammen for statens bedste?
At staten var større end individet, og lederen var almægtig! I Rusland gik kollektiviseringen ikke så godt, borgerne blev utilfredse og Gorbatjov kom til. Sikke en skam!
Fogh Rasmussen har heldigvis ikke de samme problemer med genstridige borgere. De få der er, bliver hurtigt slået ned med trusler om fængsel, eller anbringelse af deres børn eller det bedste middel af dem alle: borgeren tvinges til at sidde time efter time, dag efter dag og tale med en mentalt underbemidlet sagsbehandler.
Men det er trods alt kun de få. De fleste af os vi ved heldigvis hvad vi har godt af, og vi forstår behovet for kollektivisering.
Fogh Rasmussen har ved hjælp af nytænkning og modernisering lykkedes med at gøre, hvad ingen tidligere har kunnet. Ordene er andre (aktivering, kontanthjælp, jobcentre og private aktører…) men ideologien den samme.
Siden Fogh Rasmussen kom til magten, har han allerede præsteret, at få flere mennesker ind under offentlig aktivering end tidligere regeringer, han har klaret at gøre lønnen for statens ansatte (kontanthjælpsmodtagerne) lavere, han har fået fagforeningerne sat ud af spil og han har sikret sig, at de få genstridige iværksættere taber modet, til at gå i gang. Anders Fogh Rasmussen er intet mindre end et geni!
Unge gør rent for kommunens ældre, til den halve løn af hvad en rengøringskone i 40erne skal ha. De unge mænd bliver sat til at svejse og male i kommunens regi, hvorved ikke bare lønnen spares, men også alle de penge, som fagforeningen ville have forlangt til sikkerhedsudstyr, hvis det havde været deres egne medlemmer. Kommunens pædagoger bliver skiftet ud med midlertidigt personel uden uddannelse, men i jobtræning, til dejligt billige penge.
Ved at anvende sig af ufaglært personale opnår staten desuden en skøn sidegevinst.
Der vil ikke længere være brug for penge til universiteterne og de andre uddannelsesinstitutioner, altså kan de penge også gå direkte i statens (læs lederens, den almægtiges) lomme.

Længe leve kommunismen!
Længe leve Fogh Rasmussen!

Og må Gud bevare Danmark.

©Harning

9 svar to “Længe leve Fogh Rasmussen”

 1. jensdrejer said

  Jeg er bestemt ikke enig med dig i alt hvad du har skrevet – men du har mange gode pointer!

 2. harning said

  Kunne nu godt have tænkt mig at vide, hvad du ikke er enig i?
  Og selvfølgelig har jeg mange gode pointer. 😀

 3. jensdrejer said

  Du skriver jo som om at vi bor i Kina eller nord-Korea. Det gør vi da heldigvis ikke. 😀

 4. harning said

  Neh..Men dog i en bananrepublik. 😀

  (og satire er en dejlig ting Jens)

 5. Marian said

  Bananrepublik?? Jamen, Harning, kan du da ikke se, at enhver form for genstridighed mod (Vores Fuhrer) statsministeren, umuligt kan skyldes, at der skulle være noget galt med systemet?? Systemet er ufejlbarligt! Ergo må det være det genstridige individ, der er noget gruelig galt med. Og det må man jo så selvfølgeligt gøre alt for, at rette op på. Med (trusler om fængsel) tilbud om retreat (vi kan vel ikke have disse forstyrre(n)de elementer rendende frit rundt og gøre samfundet usikker!), (anbringelse af deres børn) aflastning for emotionelt ustabile mennesker (tænk, hvis de fik lov til at gøre de stakkels børn til selvstændigt tænkende individer!), eller ved at (udsætte dem for en mentalt underbemidlet sagsbehandler) tilbyde kompetent vejledning til at opnå (resignation) veltilpassethed.
  _______________

  Og hvordan er det nu, man bruger -funktionen? Jeg er ikke nogen ørn, nej.

 6. Marian said

  Ahaaa, sådan!

 7. harning said

  Desværre er det lige der jeg har fejlet, igen og igen og igen. Jeg er vist lidt tungnem i min manglende forståelse af systemets ufejlbarlighed. Og ja, jeg ved det godt – det kan indebære visse repressalier, og alligevel synes jeg at være dummere end en søagurk når jeg på denne måde er ude af stand til at lære af mine erfaringer.
  Burde selvfølgelig bare vogte min mund og tie stille…

 8. Marian said

  Så er vi to, der er dummere end en søagurk. Godt at vide, at man ikke er alene med sit handicap! 😉 Da jeg begyndte at blogge, var der én der sagde til mig: ”Pas nu på!” Passe på hvad? Er det hér en bananrepublik, vi lever i?? tænkte jeg…

 9. harning said

  Ja en bananrepublik. 😀
  Men derfor kan man jo ikke bare tie stille. Jeg har i hvertfald aldrig lært hvordan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: