Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 157,187 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

 • Reklamer

Bar røv og blå briller

Posted by harning på august 23, 2008

Det synes at være nogen af ingredienserne til årets Ord Under Himlen arrangement, i hvertfald hvis man skal tro nogen af kommentarerne her på wordpress. 😀

Arrangementet der løber af stablen den 30 august i kongens have ser ud til at kunne blive årets største litteraturarrangement med tonsvis af oplæsere, prisuddeling til “Årets forfatterforfatterpris for ord under himlen 2008” , og naturligvis et levende, vibrerende, lyttende publikum.

Så kom og lyt med, når danske forfattere såvel nye som gamle, amatører og professionelle læser op af egne og andres værker.

(Arrangører og Ildsjæle er igen i år: Lonni Krause og Lisbeth Heckmann. 😀 )

Reklamer

6 kommentarer to “Bar røv og blå briller”

 1. Pia Valentin Lorentzen said

  Hehehe, ja, altså, personligt stiller jeg ikke op i hverken blå røv eller bare briller, men jeg skal nok være der – både som oplæser og lytter 😀

 2. harning said

  Glæder jeg mig til at høre. 😀

 3. Lonni said

  Hey Harning,

  jeg håber vi får hilst på – du og jeg. Kan jo godt huske hvor steady du var dengang jeg bloggede 🙂

  Kh
  Lonni

 4. harning said

  Hej Lonni, lang tid siden. 😀
  Og hvor er det et flot arrangement I har fået stablet på benene!
  Men synes nu nok,at du også kunne bruge lidt tid på at blogge, om ikke andet så forventer jeg altså også en julekalender iår!

 5. Lonni said

  Hejsa igen,

  ja, jeg er godt nok kommet langt væk fra bloggeriet. Som jeg har det nu med det, tror jeg ikke der bliver julekalender i år. Selv om planen var at starte op i februar 09 kan jeg mærke på det hele, at det ikke tiltrækker mig synderligt. Måske har jeg bare rigeligt skrivearbejde ved siden af – der ligger 3 opgaver og venter – plus DFF – hvor jeg – sålænge de gider have mig derinde som suppleant – skriver 2-3 nyhedsbreve til L-gruppen om måneden.

  Det er rigelig for mig, at opdatere min hjemmeside

  http://web.mac.com/lonnikrause/Sted/Ord,_lidt_til_en_side.html

  én gang om måneden. Og der er jo også metrOrd..Men selv den er jeg begyndt at tænke over at forlade. Jeg har det ikke altid lige fedt når jeg anmelder en bog. Det er også det der med, at der er mennesket bag bogen, ikk – mennesket. For hulen det er svært at være ærlig når man anmelder en bog. Jeg synes det.

  Kh
  Lonni

  Men ses vi i Haven den 30.8?

 6. harning said

  Kan dæleme godt forstå dine anmelder betænkeligheder. Jeg afholder mig også så vidt mulig fra den slags – netop fordi min mening jo bare er en – og jeg vil så nødig tage modet fra nogen ved at save dem ned i en anmeldelse (hvad jeg nok typisk ville gøre i den form som en anmeldelse nu er). Fungerer bedre for mig at kommentere og give feed-back, som folk så kan tage eller lade være.

  Ang julekalender. – Så er jeg IKKE SPOR TILFREDS med din tilbagemelding! Det var hyggeligt, men især meget morsomt, at kunne lukke en låge op hver dag sidste år med de mest forbavsende samtaler. Så det synes jeg nu at du skal tænke over én gang til, før du sådan forkaster det.

  Og ja, vi ses i haven d. 30. Apropos anmeldelser, så har jeg lige opdaget at den ene danske forfatter som jeg virkelig ser op til og er dybt imponeret over (og endnu ikke har fundet noget at udsætte på) vil være en af oplæserne, og det sammen med alle de nye spændende talenter gør at ikke ti vilde heste ville kunne holde mig væk. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: