Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 156,867 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

 • Reklamer

Malmøfestival

Posted by harning på august 16, 2008

Så er tiden igen kommet til årets Malmøfestival, et kæmpearrangement med mad fra alverdens lande, inkl vegan og økomad (som harning virkelig ikke gerne spiser, men det er der jo nogen af jer andre der gør) og over tyve scener placeret rundt omkring i byen – med musik for enhver smag. Plus selvfølgelig alle de andre aktiviteter – såsom teater, dancebattle, ordfronts samtaler med forfattere, lysshows, tivoli og meget meget andet. Så hvis du ikke har andet planlagt den kommende uge – ses vi nok der. 😀

Og er du rigtig heldig, vil du kunne nå at redde dig en af Harnings trøjer til festivalpris. 😀

Program mv finder du her .

Reklamer

5 kommentarer to “Malmøfestival”

 1. jensdrejer said

  Damn – man skulle bo i Sverige. Efterhånden er mange begyndt at omtale Sverige som et veganerparadis. Man kan få meget mere veganer mad i butikkerne og de sidste par år har Malmø haft en veganer messe, med masser af spændende mad osv. Jeg har endnu ikke været med, men i år VIL jeg derover.

  Prøv lige at se dette link:
  http://www.tofuline.se/index.php?page=189

  Det er varer som man næsten ikke kan få i Danmark. Irma sælger en enkelt slags Tofuline is, men prøv lige at se hvor mange slags de laver. Øvvvvvvvvv.

  Du har vel ikke et pulterkammer eller et brændeskur som du vil leje ud?

  Jeg var til Gay Pride i går. Det er rigtig hyggeligt.

 2. harning said

  Pulterkammer eller brændeskur til hvad? Dig eller veganmaden? Der er nemlig en vis forskel i harnings kræsne verden, og dig kan man måske tvinge til at betale med en eminent anmeldelse af en bestemt bog (ikke rushdie – har fattet budskabet. 😀 ), hvorimod maden vel næppe har samme betalingsevne?

  Ville også gerne have været til Gay Pride, men med Ord under himmelen og Malmöfestivalen er min månedskvote for arrangementer særdeles overskredet – især fordi malmøfestivalen jo varer i en hel uge med masser af ting………Uh, næsten ikke til at vælge, omend litteraturen synes at få en mindre og mindre plads for hvert år (hvilket nogen af os vel selv er ude om – eller ihvertfald måske kunne gøre noget andet ved end bare brok…..)

  Alt dette sammen med sommerferiens slutning og et barn der skal i første klasse (hvilket jo er stort) og et andet hvis medicinering endnu ikke er helt på plads. Så, Gay Pride blev fravalgt – meeen måske næste år. 😀

 3. harning said

  Ps. Kan vældig godt lide din nye avatar, har bare glemt at sige det før nu. 😀

 4. jensdrejer said

  Det er naturligvis til mig. Jeg vil da gerne bo i veganer-paradis. 😉
  Jeg har allerede bestemt de næste to bøger jeg skal skrive om, men de kommer ikke lige med det samme.
  Medicinering? Det lyder alvorligt.

  PS: tak.

 5. harning said

  Ah.. Men hvis det er til dig, så kan vi da godt snakke om det. 😀
  Medicineringen er skam ikke alvorlig – snarere en glæde vi har ventet på i mange år, men før dosis er ordentlig på plads så er det lidt bøvlet med bivirkninger, tests, skemaer mv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: