Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 156,884 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

 • Reklamer

Venter på gennemlæsning

Posted by harning på august 15, 2008

Efter fortvivlet have forsøgt at lave en kladde, indså jeg at det kan man slet ikke mere på wordpress. Nej, nu skal endnu ikke færdige indlæg gemmes under “venter på gennemlæsning”.

En sproglig forbistring der irriterer mig grænseløst – for gu venter mine indlæg ej på gennemlæsning, de venter på færdigskrivning! i bedste fald måske bare en lille omskrivning – men dæleme ikke på gennemlæsning. Jeg ved jo godt hvad der står! Og jeg har ikke brug for at læse det igen. – Læse, er hvad jeg gør ved andre menneskers blogindlæg, ikke mine egne – dem skriver jeg.

Der er faktisk forskel på at læse og på at skrive.

Reklamer

7 kommentarer to “Venter på gennemlæsning”

 1. Netop et udmærket eksempel på den ignorante oversætters naive produkt. Også f.eks. når overskriften har “Skrevet af harning august 15, 2008″. 😦 Så kan det blive svært at rette tæerne ud igen.

  Som filen http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/da_DK/trunk/messages/da_DK.po viser, er den oprindelige tekst “Pending Review”.

  Du har sikkert en lignende fil liggende i dit WordPress setup. Det er formodentlig ikke ret farligt at prøve at pille lidt dér, men næste opdatering vil formodentlig overskrive.

 2. harning said

  Nej. Nej. Nej.
  Det havde jeg slet ikke set.
  Uhhh, det er jo ikke til at holde ud. Pinligt.
  Bare ingen tror det er mig selv der sidder og skriver den slags!

  Og selv pille, hm – det er altså ikke min stærke side, sidst da jeg forsøgte mig med at ændre hele mit dashboard til at tale engelsk igen (som det jo gjorde da jeg startede med at blogge her) Så gik det heelt galt. Ved ikke om jeg tør vove et tilsvarende forsøg igen.

 3. jensdrejer said

  Jeg synes også at de bare skulle beholde det engelske dashboard i stedet for at lave de irriterende oversættelser.

 4. perolofdk said

  – jeg gik ind hos mig selv, for at se – og der hedder det stadig ‘gem’ ved siden af ‘udgiv’, hvis man ville gemme en kladde. Når jeg vil se min kladde går jeg i håndter og så står der ‘drafts’ som man klikker på og ser indlægget. Så når man læser hvad I skriver – er det rent volapyk – kan ikke se ‘venter på gennemlæsning’, hvorfor skriver vedkommende dog ikke kladde: det er måske allerede et glemt ord!

 5. harning said

  Hej Per-Olof, det var altså ikke ment som volapyk. 😀
  Og du har ret i at der står “gem”, men mit problem opstod i feltet “udgivelsesstatus” – hvor jeg kunne vælge mellem: udgivet, privat og venter på gennemlæsning – men altså ikke gemme som hverken “kladde” eller “draft”.
  Men vist er det bare noget volapyk – egentlig. 😀

 6. perolofdk said

  – ja og hos mig hedder kladden i status meget fornuftigt “ikke udgivet” – så måske er det sat forskelligt op alt efter hvilken udseende man har valgt, og så snakker vi jo sort, tyvär – 🙂

 7. harning said

  Ja, den med ikke udgivet virkede også for mig før – men nu nægter den at gemme indlægget sådan – ergo er eneste mulighed “venter på gennemlæsning”. ØV!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: