Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 160 651 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Topmodel 9

Posted by harning på april 6, 2008

Jeg ved det godt, jeg burde holde mig for god til at se den slags. Men det gør jeg ikke. Tværtimod er jeg ret vild med den slags sociale eksperimenter hvor man smider en masse forskellige mennesker sammen. Og omgang 9 er for mig helt uimodståelig fordi der er denne skønne pige som er diagnosticeret med såvel Asperger som AD-HD. Og hun deltager, og får bare ved sin tilstedeværelse sat en hel del ting på plads.

For hvem er det egentlig der er socialt handicappet? Pigen der ikke helt forstår hvad der foregår omkring hende – eller de manipulative, intrigante stikke hinanden i ryggen piger som ikke har nogen diagnose?

Skønt!!

Heather, jeg hepper på dig!. You go girl!. 🙂 (som om hun læser med her, hm….)

(Note. Nu jeg er ved emnet, og endnu ikke har bestemt mig for om det ender med en klumme eller ej. Hvis du arbejder med/ eller er forælder til mennesker indenfor Autismespektret eller med andre sanseforstyrrelser – Så kast dig over alt hvad Greenspan har skrevet om emnet. Du vil blive så meget klogere, og de mennesker du skal støtte til egen udvikling vil få det så meget bedre.)

Ps. Da det jeg ser, er genudsendelser – så lad venligst være med at oplyse mig om hvordan det går.

4 svar to “Topmodel 9”

 1. digtafon said

  Er det sådan et reality-show, du refererer til? Normalerweise bryder jeg mig ikke om den slags, men det lyder nu da lidt interessant alligevel.

 2. harning said

  Ja en slags. De caster ex-antal piger (rigtig,rigtig mange) som har mulighed for at blive topmodeller, hvorefter de så flytter dem sammen i et hus og træner dem indenfor alt fra; hvordan de bedst poserer til at vise følelser, finde sin personlighed osv. Og hver uge er der så selvfølgelig nogen der ryger ud fordi de ikke lever op til dommernes krav.
  Så ja – et realityshow, men til forskel fra fx Robinson så er disse piger primært kun valgt udfra deres udseende og modelpotentiale. Hvilket i mine øjne gør det lidt mere interessant end når man sætter folk sammen efter personlighed (oftest på en måde så producerne fra start ved at der vil komme konflikter).

  Og hende Heather er altså bare for sej. 😀

 3. jensdrejer said

  Den slags programmer ser jeg også fra tid til anden og jeg har absolut ikke noget med den slags tv. Men jeg ser det af en anden grund: for mange udenforstående mennesker virker modelverdenen og musikbranchen som en luksustilværelse. Mange mennesker forstår ikke at det rent faktisk er et arbejde – jeg tror sgu at det er hårdt. Det synes jeg disse programmer viser meget fint.

  Der er masser af specielt unge mennesker, som drømmer om at være rige og berømte. Disse programmer – også popstars, idols etc – viser, at mange unge mennesker drømmer om illusioner. Det virker som et glamourøst luksusliv – men i virkeligheden kræver det sgu hårdt arbejde at være Madonna, Heidi Klum eller hvad pokker de alle sammen hedder. Som jeg plejer at sige: ”der findes ingen hurtige penge.” Jeg kan virkelig, seriøst ikke udstå Madonna. Men jeg er sikker på, at hun virkelig arbejder utrolig meget – meget mere end de fleste. Der er masse af mennesker som ville ønske at de var lige så rige og berømte som Madonna. Men jeg tror ikke, at der er mange som ville arbejde lige så hårdt som hun gør.

  En anden pointe: jeg tror virkelig man skal brande for det, før man gider at ofre så meget og arbejde så hårdt, som det kræver at være i superligaen.

 4. harning said

  Helt enig. Det kræver masser af hårdt arbejde, og mon alle de unge mennesker der drømmer om rigdom og berømmelse virkelig har sat sig ind i hvad det indebærer – ikke bare rent arbejdsmæssigt men også privat inkl. de konsekvenser det kan få for familiemedlemmer? Mon man overhoved kan sætte sig ind i det og reelt forstå det før man har prøvet..
  Ved det ikke, men hende Heather, som jeg nu livligt følger er bare så imponerende – netop fordi hun skal begå sig (og indtil videre klarer rigtig godt)i en verden som rigtig mange fagfolk ville påstå at en person med Asperger ikke ville kunne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: