Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 161 047 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Giv mig mit dashboard tilbage

Posted by harning på april 5, 2008

11 svar to “Giv mig mit dashboard tilbage”

 1. Jeg så tilfældígvis et andet sted et hint om at Firefox skulle have mere kontrol over WordPress kontrolpanelet, sammenlignet med IE.

 2. harning said

  Jamen jeg kører allerede med firefox! Problemet er at WordPress har lavet et helt nyt design – der efter deres mening skulle være bedre. Det er det helt åbenlyst ikke for mig. Det er simpelthen noget rod både at se på og arbejde med og viser bare at udvikling/fremskridt/fornyelse ikke altid er ligmed hensigtsmæssighed.
  ØV.

 3. Jeg må sige at jeg er mere og mere tilfreds med at jeg sidste år fravalgte WordPress. Jo, der er mange muligheder. Og der er for mange nørder som bruger den som legeplads. Jeg ville sgu nødig køre en bil som de rodede med.

  Siger jeg, som i nogle sammenhænge er über-nørd 😛

 4. harning said

  Ja, jeg er jo meget langt fra at være nørd – faktiskt ved jeg næsten ingenting på det her område, hvilket også er en af årsagerne til at jeg godt kunne lide wordpress – alt var så simpelt, samtidig som der var betydeligt flere muligheder end andre blogsystemer jeg havde kigget på.
  Men nu?
  Ved det ikke rigtig, vil jo stadig gerne have de muligheder som wordpress giver – men er samtidig lige nu rigtig irriteret og frustreret over den nye design.
  Og tror desuden noget er blevet væk undervejs….

 5. harning said

  Ps. Og så er jeg vist lidt tøset – for jeg går altså op i at det nye design er vildt grimt – hvilket irriterer mig grænseløst. – At logge ind skal føles som at komme hjem, trygt, uforanderligt og pænt. 😀

 6. Så er spørgsmålet jo hvor meget af det der ”blot” er fordi tingene ikke er som de plejer 😛 Og, ja, smag og ubehag er jo forskellig…..

 7. harning said

  Det er ikke kun smag og behag (selv om det er en del af det) men faktisk så mangler nogle funktioner nu – og det er drønirriterende samtidig som jeg skal finde mig i at sproget er danglish..
  Ubehaaaageligt, er hvad det er.

 8. jensdrejer said

  Det er efterhånden mange dage siden at jeg har været på bloggen. Jeg ville bare lige skrive nogle få linjer og nu sidder jeg i stedet for og surfer i blogland. 😆

  Men jeg blev helt overrasket, da mit dashboard pludselig var væk. Det var så nemt at bruge og jeg kan slet ikke overskue det nye. Øv.

 9. harning said

  Så hyggeligt at se lidt til dig igen. 😀
  Og Dashboardet, ja det må vi vel bare vænne os til…

 10. Jeg savner virkelig også mit dashboard… 😦

 11. harning said

  hej Linda. 😀
  Nej, det føles slet ikke som hjemme, og selv om jeg nu har haft nogle dage til at kigge på det, lege med det, og forsøge at vænne mig til det så irriterer det mig stadig og jeg har slet ikke fundet nogen fordele endnu – stadig kun ulemper.
  Rigtig ØV er det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: