Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 156,884 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

 • Reklamer

YES! Jag ääälskar systembolaget

Posted by harning på april 3, 2008

Der har reddet min dag, min uge, min måned og nok også mit år! Og ja, jeg er skide overfladisk, men som 34årig træt mor til tre er det nu engang ikke til at undgå, at blive begejstret når en venlig pligtopfyldende butikschef spørger om hun må se ens legitimation, før hun vil udlevere varerne. 😀

Reklamer

7 kommentarer to “YES! Jag ääälskar systembolaget”

 1. digtafon said

  Århh, det er skønt!!! Tillykke med det!!!

  Engang da jeg var ca. din alder og skulle hente min søn i fritidshjemmet (han gik i 1. eller 2.klasse), var der én, der troede, at jeg var min søns storesøster! Det fortæller jeg stadig om vidt og bredt! 😀

 2. harning said

  Ja, det er nemlig skønt. 😀

  Din historie minder mig om en anden tilsvarende af slagsen – som min søn elsker at fortælle – men som jeg er en smule ambivalent imod. Men her kommer den så alligevel.

  For en fire år siden (og før mine første grå hår) var alle forældre blevet indkaldt til krisemøde på ældste sønnens skole. Jeg mødte naturligvis også op, godt læsset til med paragraffer og knap syv års erfaring fra skolebestyrelsesarbejdet på en anden og betydeligt større skole, og vidste lige hvad der skulle til for at redde situationen. Troede jeg. For da jeg åbnede munden for at sige noget, kiggede en af de andre forældre meget forarget på mig og sagde:
  ” det her møde er altså for de voksne, hvis du har noget at sige må du tage det op med dine forældre når du kommer hjem”

  Hva? !!

  Og sådan fik en lille forarget mand ganske udtrykkeligt lukket munden på mig (deraf min ambivalens, er ikke tit det sker og jeg er ikke særlig stolt af det – men jeg mistede simpelthen mælet fuldstændig)

  (note. – da jeg ikke måtte sige noget, og da ingen af de andre anede hvad de snakkede om eskalerede krisen selvfølgelig…)

 3. digtafon said

  Hvilken herlig historie!!

  Selvfølgelig forstår jeg godt ambivalensen, for det er jo rart at se ung ud, men ikke rart ikke at blive taget alvorligt! Det vætste er jo nok, at du ikke fik givet manden svar på tiltale? Det ville da have været skønt at se, hvor flov han ville være blevet! Og den konflikt, der var tale om, ja, det var jo virkelig ærgerligt, at din ekspertice ikke kom til orde.

 4. Ha ha – hvor skønt 🙂

 5. harning said

  Jep, udseendet tæller, og det er pt. helt ok med mig. 😀

 6. silhuet said

  Jeg bliver af og til bedt om at vise legimitation, når jeg vil købe spiritus på natcafeerne.
  Ved desværre ikke helt om det skyldes mit fantastisk yndefulde ydre eller snarere min gnom-størrelse 😉

 7. harning said

  Det må da klart være på grund af dit fantastiske yndefulde ydre. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: