Harning

Pæne piger gør det

Posted by harning på marts 29, 2008

eller, du kan også få et bedre sexliv* hedder bogen som jeg fik af min far da jeg var femten. En gave jeg idag ser tilbage på med stor taknemmelighed alt eftersom hele Kofod sagen ruller. For hvor er jeg glad for, at jeg som femtenårig seksuelt aktiv, ikke bare blev accepteret af mine forældre – men at de betragtede min seksualitet som noget naturligt, fremfor noget jeg skulle skamme mig over.

Tænk hvis de i stedet for havde hængt mig ud som offer ligesom det er sket for den pige som Kofod valgte at være sammen med, gad vide hvor jeg og min sanselige kvindelighed så havde været idag? Velsagtens gemt godt af vejen i mit sinds afkroge – helt udenfor terapeutisk rækkevidde.

*”Fina flickor gör det eller du kan också få ett bättre sexliv” av Irene Kassorla.

Reklamer

7 kommentarer to “Pæne piger gør det”

 1. jensdrejer said

  Jeg undrer mig gang på gang over at vi lever i en tid, hvor man igen er ved at vende tilbage til nogle gammeldags og snærende seksualnormer, der kun har til formål at undertrykke det mest grundlæggende og naturlige i hele livet. På en eller anden måde må det være udtryk for en eller anden angst, og jeg forstår simpelthen ikke hvor det kommer fra.

  Supergodt indlæg. Jeg håber at rigtig mange læser det.

 2. harning said

  Nej, jeg forstår det heller ikke. Det er som om, at der i takt med den pornografiske tilgængelighed og mangfoldighed (på bla. nettet) – så skabes i IRL en snerpethed der er ud over enhver rimelighed. Sådan tænker jeg i hvertfald at det kan hænge sammen – noget med poler der skaber modpoler, eller måske er det et behov for at finde/genfinde og sætte grænser…
  Uanset, så er det absurd og jeg kan ikke lade være med, at føle for den nye generation piger som nu faktiskt bliver ofre – for deres egen naturlige seksualitet og samfundets utilstedelige moraliseren.

  Gid jeg dog kunne gi dem alle et gratis ex af bogen min far gav mig. 😀

 3. harning said

  Ved nærmere eftertanke… Som samfundet ser ud er det nok godt jeg ikke kan, for gud ved hvilke intentioner jeg, som på alder med Kofod, så ville blive tillagt….

 4. Ser du godt ud på et bål? 😀

  En rigtig veltænkt teenage-gave, du fik dengang…..

 5. harning said

  HA HA HA – det må jeg jo svare ja til. Ser naturligvis altid godt ud. 😀

  Ja vist var det en fin gave, og omend jeg satte pris på den dengang så sætter jeg nok endnu mere pris på den idag – netop fordi jeg kan sammenligne med hvad dagens unge tilsyneladende må undvære.

 6. silhuet said

  Jeg har simpelthen altid følt, at sex var noget forkert. Noget beskidt. Som om kærligheden var omvendt proportional med de kødelige lyster.
  En forfærdelig fastlåst oplevelse.
  Tragisk.
  For hulan hvor er jeg gået glip af meget på den konto.

  Behøver jeg at sige, at jeg IKKE fik nogen bøger om sex som ung? Min mor var så bornert, at hun så forskrækket ud, da jeg fortalte om min første menstruation – flåede mig ind i et tilstødende lokale og hviskede til mig, hvor jeg kunne finde nogle godt skjulte hygiejnebind.

  Først i dag kan jeg lige så stille begynde at påskønne sex. Finde det utroligt spændende og af og til hylesjovt.
  Men en bog engang i tidernes morgen kunne måske have fået en stor del af mit tidlige voksenliv til at tage sig fundamentalt anderledes ud.

  Ak ja, tabuer er dælendytme mere ødelæggende end godt er.

 7. harning said

  .:D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: