Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 161 541 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Pæne piger gør det

Posted by harning på mars 29, 2008

eller, du kan også få et bedre sexliv* hedder bogen som jeg fik af min far da jeg var femten. En gave jeg idag ser tilbage på med stor taknemmelighed alt eftersom hele Kofod sagen ruller. For hvor er jeg glad for, at jeg som femtenårig seksuelt aktiv, ikke bare blev accepteret af mine forældre – men at de betragtede min seksualitet som noget naturligt, fremfor noget jeg skulle skamme mig over.

Tænk hvis de i stedet for havde hængt mig ud som offer ligesom det er sket for den pige som Kofod valgte at være sammen med, gad vide hvor jeg og min sanselige kvindelighed så havde været idag? Velsagtens gemt godt af vejen i mit sinds afkroge – helt udenfor terapeutisk rækkevidde.

*”Fina flickor gör det eller du kan också få ett bättre sexliv” av Irene Kassorla.

7 svar to “Pæne piger gør det”

 1. jensdrejer said

  Jeg undrer mig gang på gang over at vi lever i en tid, hvor man igen er ved at vende tilbage til nogle gammeldags og snærende seksualnormer, der kun har til formål at undertrykke det mest grundlæggende og naturlige i hele livet. På en eller anden måde må det være udtryk for en eller anden angst, og jeg forstår simpelthen ikke hvor det kommer fra.

  Supergodt indlæg. Jeg håber at rigtig mange læser det.

 2. harning said

  Nej, jeg forstår det heller ikke. Det er som om, at der i takt med den pornografiske tilgængelighed og mangfoldighed (på bla. nettet) – så skabes i IRL en snerpethed der er ud over enhver rimelighed. Sådan tænker jeg i hvertfald at det kan hænge sammen – noget med poler der skaber modpoler, eller måske er det et behov for at finde/genfinde og sætte grænser…
  Uanset, så er det absurd og jeg kan ikke lade være med, at føle for den nye generation piger som nu faktiskt bliver ofre – for deres egen naturlige seksualitet og samfundets utilstedelige moraliseren.

  Gid jeg dog kunne gi dem alle et gratis ex af bogen min far gav mig. 😀

 3. harning said

  Ved nærmere eftertanke… Som samfundet ser ud er det nok godt jeg ikke kan, for gud ved hvilke intentioner jeg, som på alder med Kofod, så ville blive tillagt….

 4. Ser du godt ud på et bål? 😀

  En rigtig veltænkt teenage-gave, du fik dengang…..

 5. harning said

  HA HA HA – det må jeg jo svare ja til. Ser naturligvis altid godt ud. 😀

  Ja vist var det en fin gave, og omend jeg satte pris på den dengang så sætter jeg nok endnu mere pris på den idag – netop fordi jeg kan sammenligne med hvad dagens unge tilsyneladende må undvære.

 6. silhuet said

  Jeg har simpelthen altid følt, at sex var noget forkert. Noget beskidt. Som om kærligheden var omvendt proportional med de kødelige lyster.
  En forfærdelig fastlåst oplevelse.
  Tragisk.
  For hulan hvor er jeg gået glip af meget på den konto.

  Behøver jeg at sige, at jeg IKKE fik nogen bøger om sex som ung? Min mor var så bornert, at hun så forskrækket ud, da jeg fortalte om min første menstruation – flåede mig ind i et tilstødende lokale og hviskede til mig, hvor jeg kunne finde nogle godt skjulte hygiejnebind.

  Først i dag kan jeg lige så stille begynde at påskønne sex. Finde det utroligt spændende og af og til hylesjovt.
  Men en bog engang i tidernes morgen kunne måske have fået en stor del af mit tidlige voksenliv til at tage sig fundamentalt anderledes ud.

  Ak ja, tabuer er dælendytme mere ødelæggende end godt er.

 7. harning said

  .:D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: