Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 160 651 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Og en PR-agent…og en dobbeltgænger….

Posted by harning på mars 7, 2008

for jeg kan bare ikke finde ud af det. Faktsikt er det så slemt, at ikke nok med, at jeg ikke kan finde ud af at sende mine skriverier nogen steder hen – det er så slemt at jeg end ikke kan finde ud af at takke ja – når jeg ligefrem bliver opfordret til at gøre noget der har med dem at gøre for penge!

Jamen, hallo, du har jo tre udgivelser på bagen – de kom vel ikke bare til af sig selv siger du så måske.

Nej og jo.

For sandheden er at ”Forældrerettigheder” aldrig var blevet skrevet – havde et forlag ikke opmuntret mig til det, og ”på græssets smaragdgrønne” var aldrig kommet længere end til skrivebordsskuffen havde det ikke været for sønneke, der sendte manus til et forlag.

Så, nej jeg kan ikke finde ud af det.

Jeg ved godt at jeg burde, at det er en del af det at skrive – og have råd til at blive ved med at skrive i dagens Danmark. Men for mig er det nok oftest sådan, at når først en historie – et digt er skrevet, ja så er det et overstået kapitel og jeg har fået min fornøjelse ud af det, og så vil jeg bare kravle under et tæppe med et glas vin og måske diskutere de bagvedliggende ideer og værdier – derhjemme, i fred og ro…..

4 svar to “Og en PR-agent…og en dobbeltgænger….”

 1. jensdrejer said

  Jeg har det en lille smule på samme måde. Jeg vil da gerne udgive en masse bøger, men jeg duer slet ikke til at tage hånd om alle de praktiske forhold. Det er sandsynligvis fordi at jeg egentlig er fuldstændig ligeglad om omslaget af hvidt eller gråt.

  Det som jeg elsker mest ved at skrive, er at nusse om hver eneste sætning. Jeg kan virkelig bruge mange timer på hver eneste sætning og hver eneste side. Det lyder fuldstændig åndssvagt, men det giver mig virkelig stor fornøjelse.

 2. harning said

  Jep, det praktiske sucks!
  Og der er så meget med det.
  Og det tar tid fra andre og sjovere ting.

  For ikke at tale om to af mine største problemer, tålmodighed og hængepartier.
  Jeg kan nemlig skrive en hel historie i hovedet – og så er emnet ligesom uddebateret for mig, så gider jeg da ikke til at skrive den ned – end mindre skrive den ned og sende den et eller andet sted hen, hvor jeg så skal vente i måneder på at få historien ”lukket”.

  uha, eller at stille mig op et eller andet sted og læse højt…

  Men vist burde både du og jeg blive bedre til det (selv om det da er rart at vide, jeg ikke er alene. 😀 )

 3. jensdrejer said

  Læse op? Jeg har det sådan lidt dobbelt med det, for jeg elsker faktisk at læse op. Jeg elsker det rigtig meget – både egne og andres tekster. Men det er jo noget som jeg kun gør hjemme hos mig selv. Det burde jeg selvfølgelig lave om på, når jeg engang får min første bog udgivet. Men tanken om at stå over for en masse fremmede mennesker…. uhadada! Det tror jeg simpelthen ikke at jeg kan.

  Der er mange ting, som jeg burde blive bedre til! Jeg øver mig hver eneste dag……..

 4. harning said

  Tror vist jeg sad lidt i mine egne tanker i en bestemt retning, da jeg skrev det med at læse op. For vist er oplæsning mangt og meget.
  Jeg kan godt lide at læse højt, og jeg er god til det. Generelt.
  (Egentlig burde en af os skrive et indlæg bare om det. Oplæsningens kunst, og hvad der sker når mennesker som ikke formår at læse hensigstsmæssigt alligevel insisterer på at læse op…..)

  Men ikke digte. Hverken mine eller andres. Faktiskt bryder jeg mig heller ikke om når andre læser digte op. Jeg synes at de skal nydes, en ad gangen i fred og ro i mit eget hoved.
  Og da jeg skrev den tidligere ”uha”kommentar, så var det fordi jeg lige er blevet bedt om at komme og læse nogle af mine digte op, og det tror jeg bare slet ikke, at jeg vil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: