Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 160 651 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Kvalitet eller kvantitet

Posted by harning på februari 18, 2008

Svaret må vel næsten til enhver tid være kvalitet, hvilket for mig der sidder og pusler med en bog indebærer, at jeg ikke vil kunne overholde min egen udfordring om 100sider.

Hundrede sider er egentlig nær ved minimumsstandard for en bog, men visse bøger fylder bare ikke så meget – ikke hvis formålet med dem skal opretholdes – og sådan ser det ud for mig.

Efter gennemskrivning og redigering mangler jeg stadig et par kapitler, men vil ikke nå op på de hundrede sider, medmindre jeg begynder at fylde ud med mere eller mindre ligegyldigt stof, hvorved hele pointen med bogen forsvinder – for ideen var jo netop at skrive en lettilgængelig fag/debatbog om anbringelser.

…………..

………………………………….

Men måske alligevel med lovappendix……………….

Hm, tæller det mon………………………………

6 svar to “Kvalitet eller kvantitet”

 1. jensdrejer said

  Kvalitet! Vender mig hurtigt og lader blikket stryge(kærligt 😉 ) over bogreolerne. Jeg har en del smalle bøger og mange af dem er blandt mine yndlingsbøger. For eksempel ”Skriveren Bartleby” af Herman Melville. Den fylder 64 sider i noget der ligner pixi-bogs-format.

 2. harning said

  Tak Jens. 😀
  Lige hvad jeg trængte til at høre. Normalt, og hvis det drejede sig om hvem som helst anden end mig selv – i netop denne situation, ville jeg nemlig være enig.
  Men nu blev det lidt dobbelt for mig, i og med at jeg selv skrev i henhold til nogle bestemte kriterier – som jeg så ikke kan efterleve.
  Apropos dit billede af bogreolerne. mener at erindre et billede (fra din hjemmeside vistnok) af dig og reolerne – kan det passe?

 3. jensdrejer said

  Jep, der ligger et enkelt billede på min hjemmeside og der har også været et billede på bloggen.

 4. harning said

  Godt så. :D, for det var det billede der dukkede op, da du lod dit blik vandre.
  Lidt sjovt, for årsagen til at jeg så tydeligt kan huske billedet er, at det lige så godt kunne have være taget hjemme hos mig, med den eneste forskel at min tilsvarende stol har meder og derfor kan gynge. 😀

 5. jensdrejer said

  Sjovt. Men jeg er nu ganske sikker på, at du har mange flere bøger end mig. 😀

 6. harning said

  Tror du? Er ikke så sikker, kan jo desværre ikke købe alle dem jeg gerne ville eje. 😀
  Men jo, jeg synes nemlig det var en smule morsomt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: