Harning

Uforfalsket kærlighed

Posted by harning på februar 14, 2008

Har lige brugt over en time på at køre den yngste på seks rundt i byen – så han kunne aflevere de fine kærlighedserklæringer som han har puslet med hele ugen.Hvor er de dog kære de børn, og hvor kan jeg dog mærke løvinden – hvis ikke de piger der har været så heldige, at få en hilsen fra mit lille pus sætter tilbørligt pris på det!

Reklamer

4 kommentarer to “Uforfalsket kærlighed”

 1. jensdrejer said

  Er det sådan man gør? Jeg kender ikke meget til valentins-traditioner, men jeg troede kun man måtte sende til én person. Jeg tror i hvert fald, at min kæreste bliver skidesur, hvis jeg begynder at sende kærlighedserklæringer til højre og venstre! 😀

 2. harning said

  Men jeg har sådan nogen små casanovaer. 😀

  Ved faktiskt ikke rigtig hvad pigerne vil sige til det i dette tilfælde, men da min nu ældste søn gik i børnehave havde han to kærester i flere uger – før den ene sagde til ham, at hvis han skulle gynge med hende – måtte han altså ikke også gynge med andre. 😀

 3. jensdrejer said

  Fantastisk historie! 😀

  Kunne du ikke lægge den op i et indlæg eller sådan noget? Det er altså lidt ærgerligt, at det kun er dem som trykker på “kommentarer” der får lov til at læse den historie.

 4. harning said

  Du har en pointe jens, men tror der må være grænser for hvor mange af den slags “lidt af hvert”/ “personlige” indlæg jeg vil skrive – er jo som bekendt ikke ligefrem hverken en personlig blogger eller en “mor blogger om sit barn” type – faktiskt irriteres jeg ofte over alle de dersens forældreblogs…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: