Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 157,180 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

 • Reklamer

Idag er det valentins dag

Posted by harning på februar 14, 2008

Og det ærger mig grænseløst. For hvilken anden dag på året, er bedre til at fortælle romantiske historier? Og jeg kender en. En rigtig god en endda. En af de sjældne af slagsen. Som jeg bare ikke kan tillade mig at fortælle. Og det ærger mig!

ØV.

Reklamer

4 kommentarer to “Idag er det valentins dag”

 1. jensdrejer said

  Tænk dog på store forfattere som D.H.Lawrence! Hvad er vigtigst: kunsten … eller respekten for gode venners fortrolighed og andre menneskers tillid? Kunsten – naturligvis!

  Og må vi så få den historie! 😀

 2. harning said

  Er også meget meget fristet!

  Så måske…alligevel, hm..dagen er jo ikke over endnu.

  Men så er der selvfølgelig også mit ry at tænke på. Er sådan en blødsøden historie nu også noget for mig?

 3. jensdrejer said

  Jeg skulle måske lige tilføje, at D.H.Lawrence mistede en håndfuld venner hver gang han udgav en ny roman. Men hovedpersonerne i din historie læser måske ikke med på bloggen? 😀

 4. harning said

  Meget morsomt jens – lige den viden jeg havde brug for om D.H.Lawrence. 😀

  Men du er inde omkring noget jeg har spekuleret en del på – særlig nu hvor jeg sidder og har ikke bare et, men flere indlæg jeg gerne ville skrive – som er afhængige af andre menneskers godkendelse og/eller mulighed for anonymitet. For der sidder jeg lidt i en kattepine som “offentlig” blogger. Har ofte tænkt at gid jeg dog var Space – men hun fragik jo også sin anonymitet tilsidst – med alt hvad det indebar for hende selv og de personer hun havde skrevet om.
  Men hvis jeg nu ikke bloggede under mit rigtige navn – så er der dæleme mange historier jeg ville skrive. Tror jeg.:D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: