Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 157,180 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

 • Reklamer

Min hjerne er en ørken

Posted by harning på januar 25, 2008

Reklamer

5 kommentarer to “Min hjerne er en ørken”

 1. jensdrejer said

  Jeg er bange for at min hjerne ville reagere på samme måde, hvis den blev udsat for det pres som din hjerne i øjeblikket er underlagt. Kunne du ikke tage en pause og lige fortælle lidt om hvordan det er gået og hvor langt du er???

 2. digtafon said

  Hvis du med det mener, at den er knastørlagt for inspiration, så ved jeg, hvordan du har det! :-/

 3. perolofdk said

  Hej Boel -ja det er slemt, og jeg ved ikke hvad man gør – for andre i den situation. Jeg griber vist selv den nærmeste bog.
  Her er i hvert fald et link til nogle forslag –
  20 digtsamlinger til ingen penge..

 4. harning said

  Ih hvor er I bare søde allesammen, det luner. :D!

  Jeg er virkelig tørlagt – selv en fagbog kræver inspiration og nok især når det er mig der skal skrive den – for ideen er jo lidt meningsløs, hvis ikke der også er oplæg til debat og mulighed for fremkomme med egne kæpheste!
  Men, hvad værre er – så er livet som bekendt uforudsigeligt – på godt og ondt, hvilket jo gør at ens tanker kan have en tildens til at vandre.
  Har sågar overvejet at flytte deadline – dels pga mit eget privatliv, men så sandelig også pga. de tilkendegivelser der er kommer her på bloggen og pr. mail om dem der gerne ville have været med – hvis det ikke var for…..alverdens undskyldninger.
  Men har endnu ikke gjort det, netop fordi pointen var jo at klare det på de 45 dage uanset….

  @Jens – du får lige en mail.

 5. harning said

  tendens!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: