Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 159 367 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

 • Annonser

Harning, du har fandeme større nosser end en elefant

Posted by harning på januari 7, 2008

var der engang en god ven der sagde til mig.

Det var den gang, gad vide hvad han ville sige i dag, hvor jeg sidder foran mit tastatur og nærmest er ved at tisse i bukserne over den udfordring jeg har givet, ikke bare alle jer der ude, men så sandelig også mig selv.

For kan man virkelig skrive en bog på 45 dage?

Jeg har regnet på det, selvfølgelig har jeg det. 😀

Og ja, det burde kunne lade sig gøre.

Men…

Jeg ved end ikke hvilken bog jeg skal skrive!

For ikke tale om, at vist har jeg regnet, men det betyder også at jeg må prioritere – kraftigt – i en periode.

Og så er det at tvivlen begynder at nage for alvor, for vist kan jeg skære hist og pist – bruge min tid lidt bedre, men som alle andre skal jeg have den faste indtægt ind, og være sammen med børnene naturligvis (der ganske vist er vant til at: ”Tyst! mor skriver”, men alligevel) og så er der et par opgaver for dsfs som jeg hverken kan eller vil unddrage mig, og halvfjerds digte som skal oversættes – for der er allerede indgået forlagsaftale….

Så jeg bliver nødt til at skære i mit stof! Min behovstyring, min bibliopati – og begrænse mit læsestof til en bog el. to hver fjortendes dag. – måske endda mindre…..

Og kan jeg det?

Tvivlen nager allerede, for hvad nu; hvis jeg lige kommer forbi en bog jeg ikke har (ud skal jeg jo), eller hvad nu; hvis min yndlingskritiker bestemmer sig for selv at modtage udfordringen og for at sætte en pind i hjulet for mine vinderchancer – (og dermed forbedre sine egne) og publicerer en stribe af fantastiske anmeldelser til bøger jeg bare må eje og læse?

Men mon ikke det er et senere spørgsmål, lige nu må det væsentlige vist være, at finde ud af hvilken bog jeg skal skrive…..

© Harning

Annonser

8 svar to “Harning, du har fandeme større nosser end en elefant”

 1. harning said

  Til orientering så har min mail fået noget influenza..
  Dette skulle gerne blive bedre i løbet af de kommende 48 timer, men pt kan jeg ikke læse hvad I skriver til mig. Sorry!

 2. jensdrejer said

  Det er den bedste kompliment jeg nogensinde har fået! 🙂

  Jeg er helt sikker på, at jeg ikke kan skrive noget som helst på 45 dage. Jeg skriver jo langsomt og elsker når jeg har masser af tid til at tænke og skrive alting om mindst 100 gange.

  Alligevel synes jeg det kunne være sjovt at være med – bare for sportens skyld. Men jeg har simpelthen ikke tid. Jeg har jo en bog som gerne skal udgives om 2-3 måneder. Jeg vil gerne lige læse det hele om endnu en gang og så finder jeg jo altid nogen småting som skal rettes. Eller sagt på en anden måde: jeg HÅBER, at jeg kun finder småting!

 3. harning said

  Bare fordi du er den eneste hvis meninger og anmeldelser om litteratur jeg tager alvorligt hver gang; så kan du vel ikke tro du får fred så let fra en gammelgummistøvle, vel?
  Kom og leg med mig. 😀

 4. harning said

  Jens
  Forresten så har jeg nu regnet ud, at hvis du brugte al din tid på selv at skrive en bog på 45 dage – så ville du slet ikke have tid til at skrive anmeldelser, og så ville jeg ikke blive fristet, og så ville jeg også have bedre chancer for faktiskt at nå det. 😀

  Alle
  Min mail ser ud til at ha det bedre så nu kan jeg læse post igen. 😀

 5. de fantastiske unger said

  Selvfølgelig kan du det. 😀
  Vi skal nok være stille. Lover!

  Ps. Så nogen fede trucks. Må jeg ikke nok bestille dem?

 6. harning said

  Godt forsøgt! – men nej.

 7. jensdrejer said

  Haha, god pointe! 😀 Jeg skal have skrevet en masse nye anmeldelser om både opera og bøger. Jeg ville bare ønske, at jeg havde mere tid til det. Der er så meget jeg gerne vil skrive om.

  Men harning – jeg er seriøs! Jeg synes det kunne være sjovt at være med til din udfordring. Jeg ved ikke hvornår jeg nogensinde skulle få tid til det, men jeg tror jeg kunne lære meget af det.

 8. harning said

  😀
  😀
  😀
  😀
  😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: