Harning

Gentagelser 2

Posted by harning på december 2, 2007

Med fødselsdagen vel overstået, og efter at have jagtet sønnike rundt i huset for at få ham til at æde sine ord (Jeg har nemlig IKKE slaskelår !!) , fortsætter genudsendelserne – denne gang med “for kompliceret for ombudsmanden” .

OG bemærk venligst, jeg er stadig i BEGYNDELSEN af trediverne, ikke i midten eller i slutningen, men i BEGYNDELSEN.

Reklamer

2 kommentarer to “Gentagelser 2”

 1. hey – det er da hærligt for dig at været nået helt til BEGYNDELSEN af trediverne UDEN at have fået slaskelår. Det er ikke alle forundt 🙂

  Jeg ville lige høre dig mht. forlaget Frother. Er det et selvudgiverforlag, hvordan er de – jeg tænker jeg vil prøve dem med mit nyligt antagede og derefter afviste manuskript?

 2. harning said

  Hej Brian!
  Nej, det nemlig ikke alle forudt, især ikke sådan nogle dovne nogen som mig – der nægter at bevæge mig mere end højest nødvendigt 😀 Det mishandlede hår, og fumble skæresårene i fingrene vil jeg derimod godt være ved…..

  Med hensyn til Frother, så er de ikke et selvudgiverforlag – men et lille forlag, der udgiver dels almindelige bøger dels E-bøger. Min erfaring med dem er god – forlægger hedder Ole og er en hyggelig fætter 😀 .
  Hvad du derimod må tænke på er fordele/ulemper ved store vs. små forlag. Personlig foretrækker jeg nok de små forlag – men det er nok en smagssag – og et spørgsmål om hvad man vil med sin udgivelse og sit forfatterskab.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: