Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 156,867 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

 • Reklamer

Gentagelser 2

Posted by harning på december 2, 2007

Med fødselsdagen vel overstået, og efter at have jagtet sønnike rundt i huset for at få ham til at æde sine ord (Jeg har nemlig IKKE slaskelår !!) , fortsætter genudsendelserne – denne gang med “for kompliceret for ombudsmanden” .

OG bemærk venligst, jeg er stadig i BEGYNDELSEN af trediverne, ikke i midten eller i slutningen, men i BEGYNDELSEN.

Reklamer

2 kommentarer to “Gentagelser 2”

 1. hey – det er da hærligt for dig at været nået helt til BEGYNDELSEN af trediverne UDEN at have fået slaskelår. Det er ikke alle forundt 🙂

  Jeg ville lige høre dig mht. forlaget Frother. Er det et selvudgiverforlag, hvordan er de – jeg tænker jeg vil prøve dem med mit nyligt antagede og derefter afviste manuskript?

 2. harning said

  Hej Brian!
  Nej, det nemlig ikke alle forudt, især ikke sådan nogle dovne nogen som mig – der nægter at bevæge mig mere end højest nødvendigt 😀 Det mishandlede hår, og fumble skæresårene i fingrene vil jeg derimod godt være ved…..

  Med hensyn til Frother, så er de ikke et selvudgiverforlag – men et lille forlag, der udgiver dels almindelige bøger dels E-bøger. Min erfaring med dem er god – forlægger hedder Ole og er en hyggelig fætter 😀 .
  Hvad du derimod må tænke på er fordele/ulemper ved store vs. små forlag. Personlig foretrækker jeg nok de små forlag – men det er nok en smagssag – og et spørgsmål om hvad man vil med sin udgivelse og sit forfatterskab.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: