Harning

Indbydelse til bogreception

Posted by harning på november 14, 2007

På lørdag vil jeg til en forandring kravle ud af mit elskede tæppe, væk fra spisebordet, kaffen og computeren for at deltage i Dansk-Svensk forfatterselskabs bogreception, så jeg håber at rigtig mange af jer læsere vil dukke op og hjælpe os forfattere med at gøre litteraturen sjov, levende og vedkommende.

Hvis du synes jeg er for kedelig – så vil der heldigvis være en del andre både danske og svenske forfattere til stede – som alle vil præsentere deres seneste udgivelser.

Vær med, og mød op på ”LOFTET” kl.14.00-16.00.

lilla torg, indgang ved Hedmanska gården. 40 minutter fra København og bare tre minutters gang fra Malmø centralstation.

Reklamer

5 kommentarer to “Indbydelse til bogreception”

 1. jensdrejer said

  Men det er jo samtidig med at der er Bogmesse i Forum! Er det nu smart? Nåh, jeg når vist ikke nogen af delene. Men det lyder som om at det kunne blive vældig hyggeligt i Malmø.

 2. harning said

  Ved det godt – men det altså ikke mig der har bestemt dagen…..
  Og selvfølgelig kan du da nå begge dele, og vist bliver det hyggeligt i Malmø – (sådan er jeg jo, sød,rar,tilbageholdende og hyggelig 😀 ), især hvis du måske vakler lidt i den der beslutning – for så er da både bogmesser og receptioner oplagte muligheder for at møde et par forlæggere – skrue charmen lidt på og sælge sig (dig) selv lidt 😀

 3. jensdrejer said

  😀 Det var selvfølgelig en god pointe! Men jeg vakler ikke! Og jeg er nok ikke så meget til hverken bogmesser eller receptioner. Næh, jeg bliver nok hjemme ved mig selv! 😉

 4. Sikke hyggeligt med en dansk-svensk forfatterforening 🙂 Håber det var en dejlig reception med en masse kreative hoveder.

 5. harning said

  Jamen det er da også hyggeligt – så mon ikke vi også snart ser dig som medlem 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: