Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 161 024 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

Indbydelse til bogreception

Posted by harning på november 14, 2007

På lørdag vil jeg til en forandring kravle ud af mit elskede tæppe, væk fra spisebordet, kaffen og computeren for at deltage i Dansk-Svensk forfatterselskabs bogreception, så jeg håber at rigtig mange af jer læsere vil dukke op og hjælpe os forfattere med at gøre litteraturen sjov, levende og vedkommende.

Hvis du synes jeg er for kedelig – så vil der heldigvis være en del andre både danske og svenske forfattere til stede – som alle vil præsentere deres seneste udgivelser.

Vær med, og mød op på ”LOFTET” kl.14.00-16.00.

lilla torg, indgang ved Hedmanska gården. 40 minutter fra København og bare tre minutters gang fra Malmø centralstation.

5 svar to “Indbydelse til bogreception”

 1. jensdrejer said

  Men det er jo samtidig med at der er Bogmesse i Forum! Er det nu smart? Nåh, jeg når vist ikke nogen af delene. Men det lyder som om at det kunne blive vældig hyggeligt i Malmø.

 2. harning said

  Ved det godt – men det altså ikke mig der har bestemt dagen…..
  Og selvfølgelig kan du da nå begge dele, og vist bliver det hyggeligt i Malmø – (sådan er jeg jo, sød,rar,tilbageholdende og hyggelig 😀 ), især hvis du måske vakler lidt i den der beslutning – for så er da både bogmesser og receptioner oplagte muligheder for at møde et par forlæggere – skrue charmen lidt på og sælge sig (dig) selv lidt 😀

 3. jensdrejer said

  😀 Det var selvfølgelig en god pointe! Men jeg vakler ikke! Og jeg er nok ikke så meget til hverken bogmesser eller receptioner. Næh, jeg bliver nok hjemme ved mig selv! 😉

 4. Sikke hyggeligt med en dansk-svensk forfatterforening 🙂 Håber det var en dejlig reception med en masse kreative hoveder.

 5. harning said

  Jamen det er da også hyggeligt – så mon ikke vi også snart ser dig som medlem 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggare gillar detta: