Harning

 • Mest læste de seneste 48 tim

 • Blogstats

  • 156,884 hits
 • Kommentarpolitik

  Vær venligst opmærksom på, hvordan du formulerer din kommentar. Kommenterer der kan anses for injurierende eller som på nogen måde kan ophæve kilders anonymitet, eller som krænker andre menneskers privatliv vil ikke blive publiceret.
 • Ophavsret

  Ophavsretten til min blogs indhold tilhører iflg. lov om ophavsret mig. Korte tekststykker kan naturligvis citeres, når kilden, herunder mit navn, klart anføres. Hvis du ønsker at gøre brug af mine tekster på anden vis, kan dette ske efter skriftlig aftale.
 • En tanke…..

  ”Sociala grupper skapar avvikelse genom att skapa de regler vilkas överträdande bildar avvikelse, och genom att applicera dessa regler på särskilda människor och stämpla dem som avvikare." Howard S Becker
 • Og én mere

  ”Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.” Martin Niemöller
 • Sider

 • Reklamer

  Jeg står på ingen måde inde for de reklamer som du eventuelt kan se på denne blog.
 • Meta

 • Reklamer

Så kontakt mig dog!

Posted by harning på september 16, 2007

Nogle skriver Haiku over søgeord, andre undres over besynderlige søgeord der har ført folk til deres blog. Selv undres jeg mest over alle de mennesker der hver dag er omkring min side ”kontakt”.

For hvad i alverden vil de der? En naturlig antagelse ville jo være, at det var nogen som gerne ville i kontakt med mig udenfor bloggen – men nej; for der er stort set ikke et eneste af klicksene på siden der har ført til at nogen har sendt en mail.

Så hvad vil folk? Er det mon mig der har misforstået noget, når jeg har oprettet en side – kaldt den for kontakt-og angivet min email?

Betyder kontakt i virkeligheden noget helt andet? Går der muligvis rygter om at jeg har oprettet et kontaktbureau? Eller……, hvad vil I egentlig? Det jo ikke fordi jeg bider (ret tit).

Reklamer

8 kommentarer to “Så kontakt mig dog!”

 1. Ha ha. Jeg kan se dig gå rundt og hive dig frustreret i skægget. Det sjove er, at når nogle, der kommer forbi ens side vælger at skrive en kommentar, så er de helt undskyldende omkring det, som om man har lavet en hemmelig loge. Det er nok sådan noget, du er offer for 🙂 Den lukkede klub, der slet ikke er lukket…

  Undskyld hvis jeg vrøvler, men jeg vågnede med mit livs chok: Fyldte 30 år 😦

 2. harning said

  Hey ingen sure smileys – at være +30 er jo rigtig godt , over de 35 så hm…..Det ved jeg ikke rigtig noget om.
  Men jo du har nok ret i det der med folk der tror de bryder ind i et lukket selskab ved at smide en kommentar, men når nu de ligefrem klikker på siden med kontaktoplysninger – ja så tror jeg jo at det er fordi de faktiskt vil noget…….
  meeeeget forvirrende.

 3. harning said

  SKÆGGET ????

 4. lonniswordpresscom said

  Hey Harning
  det går op for mig, at du slet ikke har de fine oktobertræer på din blog mere -?

 5. harning said

  Neeh, gik op for mig at jeg lidt savnede nogle ordentlige kasser og rammer og struktur -du ved orden i kaos 😀

 6. lonniswordpresscom said

  og indebar det også at jeg røg af din blogrulle 😉

 7. harning said

  opdaterer den lige igen 😀

 8. lonniswordpresscom said

  Ahh – smil herfra! 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: